Övningar på tennisbanan

Mindset övningar på tennisbanan

Det här är kursen som heter “Bättre mindset -spela på din nivå” , det är en videolektion för tennisbanan. Vad jag vill och vad jag har gjort är att de här övningarna är riktade till att du ska göra dom på tennisbanan.

De flesta är det, det kan vara någon som är så ska man säga hybrid i både på och utanför tennisbanan.

Och på insidan, när man kommer in på kursen så ser man att först är det lite välkommen, sen så är det lektion 1-2 det vill säga den första månaden.

Två stycken videos. ( flera viseos) Studs träff, räkna till 10, släppa misstag. Det är olika videos för att helt enkelt distraherar dig själv. Hitta sätt att distrahera dig själv, att tänka mindre där ute så att du kan få ut det som du som du vill.

Det gäller på matchspel och på poäng spel. Naturligtvis under träningen behöver man ibland tänka mer för att man ska kanske ändra någonting men just när man spelar match så är de här jätte jättebra övningarna. Och här kan man träna naturligtvis också på träning. Så det här är en av de här övningarna som kallas studs-träff.

Det här är en av övningarna. Det finns också, som sagt, det kommer att vara 24 övningar. Här en som handlar om swing hastigheten.

Jag kommer ha, lite som jag sa, lite webinars. Vi har också en Facebook grupp där du kan vara med i som är bara för er som går, som är kunder hos mig.

Och vill du vara med och anmäla dig till det här så behöver du först signera upp för ett konto. Det är gratis hos just den här plattformen som heter Techables. Du skriver in ditt namn och mailadress en gång. Du säger att du “agree the terms” och sedan så är det bara “get strated””. Sen gå in på den skola som du har betalat för.

Jag tar för den här kursen, du kan betala 1600 kr två gånger på ett år om du vill. Eller så har jag också ett helt helt år kostar 3000 kronor för ett medlemskap, med dessa 24 stycken kurserna eller lektionerna som du får. Om du vill så kan du också gå in på ett Guld medlemskap där du då också får två stycken coachingsamtal med mig via Skype eller telefon.

Leave a Reply

Close Menu