Vill du träna ditt mindset- Kolla videon här

Maria Lindström har hjälpt över 1000 människor med att få till de förändringar de vill ha. Maria jobbar med elitidrottare men även som livscoach. Maria har varit professionell tennisspelare och deltagit i Olympiska spelen.

Vad är min misson!

Av: Maria Lindström

Vad vill jag för min 5-åriga pojke?

Alanis Morissette fångar det så vackert i sin låt – Ablaze – vad det handlar om för mig som förälder och coach; My mission is to keep the light in your eyes ablaze.

När jag lyssnade på texten tänkte jag på alla saker jag skulle göra för att ”skydda” Dylan; Jag kommer att se till att ingen är i vägen för att han hittar vad han älskar att göra. Och se till att hans första ord på morgonen fortsättningsvis kommer vara coola ord som, SPIDERMAN och GLASS.

Och sedan slog det mig – insikten !

JAG behöver leva “ablaze” i mig själv.  Jag behöver ta ansvar för min egen energi, för att vara en modell för honom. 

Mindre prat, mer vara.

På utsidan kan det se ut som att min egen energi inte har någon betydelse – men jag tror att den har det. Den påverkar de jag träffar; min son och de jag coachar.

To my boy all that energy so vital .Love your hues and your blues in equal measure. Your comings and your goings away. My mission is to keep the light in your eyes ablaze

Alanis Morissett