Vill du träna ditt mindset- Kolla videon här

Maria Lindström har hjälpt över 1000 människor med att få till de förändringar de vill ha. Maria jobbar med elitidrottare men även som livscoach. Maria har varit professionell tennisspelare och deltagit i Olympiska spelen.

Ta bort den onödiga smörjan - fokusera

Av: Maria Lindström

𝗣𝗿𝗼𝘁𝗶𝗽: 𝗢𝗺 𝗱𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗮̈𝗿 𝗹𝗮𝗱𝗱𝗮𝗱 𝗮𝘁𝘁 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗮 𝗽𝗼𝗮̈𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗻𝗮̈𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗮̈𝗿 𝟰𝟬-𝟰𝟬 𝗶 𝘁𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 – 𝗵𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺 𝗺𝗲𝗱 𝗵𝘂𝗿 𝗱𝘂 𝗸𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗮𝗿 𝗺𝗲𝗱 𝗱𝗶𝗴 𝘀𝗷𝗮̈𝗹𝘃.

Ditt huvud saknar rätt sätt att fokusera.

Att vara tufft under tävlingen är som saftiga, röda äpplen – på toppen av ett träd. Om du vill att de ska falla ner måste du skaka trädet.

Det största misstaget som jag ser elitidrottare gör är att de inte vet hur de ska fokusera. Deras tankesätt är vanilj. Ingen klarhet.

Så de litar på att träna mer ska hjälpa dom –  precis som de alltid gjort – och som faktiskt har lite att göra med att vara en riktig tävlingsperson.

De gör enorma mängder av att repetera teknik och fysisk övningar –  träning som är nödvändig –  men sällan flyttar nålen åt rätt håll när de tävlar.

Rätt fokus handlar om att börja förstå och träna ditt mindset, i kontrast till den vanliga trenden att bara köra teknik och fysik. Det handlar också om att träna ditt mindset för att nå dit du vill.

Om du har en tydlig mindset struktur när du tävlar och tränar så kan det vara de 20% som leder till 80% av resultaten du letar efter.

Ta bort den onödiga smörjan som INTE ger resultat.

Skillnaden är mer.