Maria Lindström har hjälpt över 1000 människor med att få till de förändringar de vill ha. Maria jobbar med elitidrottare men även inom affärsvärlden. Maria har varit professionell tennisspelare och deltagit i Olympiska spelen.

Bra är fiende till fantastiskt bra

Av: Maria Lindström

Att göra samma saker som du alltid har gjort och hoppas på ett annat resultat är anledningen till att de flesta elitidrottare hör orden. ”hon kunde vara jättebra bara hon hade ett bättre mindset”

Anledningen till att du hör det så ofta är inte att du inte är engagerad eller inte tränar hårt. Utan det beror på att din träning fortfarande saknar en avgörande del för att du ska bli riktigt bra i din sport.

Så du arbetar hårt. Försöker ta reda på om någon har en lösning på ditt problem. Men om din träning inte är tillräckligt bra att du kan ta fram en hög prestationsnivå under tävling ..

Då måste du göra något annat. Du måste gräva djupare.

”Bra är fiende till fantastiskt bra”

En bra ”all inclusive” -träning tar bort alla tvivel om att inte kunna tävla på högsta nivå och ger dig exakt vad du behöver NU samt en bra grund för NÄSTA steg.

När jag lär ut hur du skapar ett vinnande mindset inom idrotten inkluderar det även hur du gör när du är på nästa nivå ..

Den nivån som handlar om att ta hand om ”rädslan för framtida framgång”.

Det betyder att jag inte bara hjälper dig att komma ur – där du befinner dig just nu. Jag har kunskap som hjälper dig att ta hand om nästa steg också.

Som exempel: Jag hjälper dig att växa in i din nya ny tävlings kostymen – även i en atmosfär som är ny för dig –  då du spelar din barndomshjälte .. på centercourten .. på bästa sändningstid.

Vid sådana tillfällen är det lätt att den interna röst kommer att säga … OK detta kan fungera, men är jag verkligen redo ..?

Fråga dig själv – vad är nästa steg på din resa som hjälper dig att nå din sanna dröm?